čtvrtek 20. července 2017

Boleslav - Stromsgodset 1: 2, krásny gól nestačil, postup sa vzdialil

"Som sklamaný. Vedeli sme, že vie zahroziť z brejkov, ale nie úplne sme to zvládli. Góly sme dostali po našich lacných stratách lopty, stupídny chyby. Postup sme si skomplikovali, ale verím, že v odvete odohráme iný zápas. Verím, že sa v Nórsku predstaví iný tím, "uviedol tréner Karel Jarolím.

Prvý zápas slovenského klubu od 30. mája sa pritom nevyvíjal zle. Boleslav, ktorá do pohárov vstúpila takmer presne na deň po roku, prvých dvadsať alebo tridsať minút súpera jasne prehrávala, potom aj viedla, ale vyrovnávajúci gól do polčasu s ňou otriasol. A v závere duelu dostala druhý.

Aj vlani v prvom zápase proti bosnianskemu Širokému Brijeg mala plno práce (2: 1), ale nakoniec v pohode postúpila.Takisto proti Stromsgodset bude musieť zabrať v od vete.

Boleslav musí k postupu vyhrať o dva a viac gólov, prípadne zvíťaziť 3: 2, 4: 3, 5: 4…Výsledok 2: 1 by znamenal predĺženie a výhra 1: 0 by nestačila.

Inkasovať doma je v pohároch vždy mrzuté. Nórsky súper dlho vyzeral v ofenzíve neškodne. Len bránil, a sotva preliezol polovicu ihriska, tak bet365 bonus loptu stratil.

Lenže po polhodine vážne zahrozil: po rýchlej akcii z pravého krídla ešte gólman Veselovský prízemný ranu z 12 metrov zneškodnil.

Ďalší brejk v 44. minúte však už skončil gólom. SORU si dal pri rane viac záležať, strieľal z ľavej strany po zemi k vzdialenejšej žrdi, brankára obstrelil.

Boleslavští stratili pracne vybudovaný náskok, o ktorý sa snažili od úvodných minút.Stále útočili, trpezlivo čakali na šancu, do ktorých sa proti húževnato brániacemu súperovi presadzovali ťažko. Občas je brzdila nešikovnosť, zlé spracovanie, nepresná prihrávka.

Až v 40. bet 365 minúte to vyšlo. Záložník Bartl si naviedol loptu z ľavej strany do stredu ihriska, skrytú strelou za húfom obrancov sa trafil náramne bet365 ku vzdialenejšej žrdi. Lenže eufória na Boleslavské štadióne dlho nevydržala.

A po prestávke už bol súboj úplne vyrovnaný. Domáci sa tlačili dopredu, lenže lopty často strácali a potom ťažko čelili rýchlym brejkom.

Gólové šance mal už len súper: Wikheim po prihrávke zo strany zblízka tesne minul, Olsen z priameho kopu otrel loptu o brvno a striedajúci Jradi už mieril presne.Dal podobne pekný gól ako Bartl.

"Takto som si prvý zápas nepredstavoval, veľmi nás mrzí, ako to dopadlo. Ale bet365 mobil vonku ešte nie sme.


Tak ako oni vyhrali 2: 1 u nás, môžeme my vyhrať u nich. Nie je to neprekonateľný súper, "burcoval stredopoliar Jakub Rada.

bet365 stavky

Žádné komentáře:

Okomentovat