pondělí 10. dubna 2017

Ben Youngs chváli Stuart Lancaster a vyhýba o anglickej staré spôsoby

Anglicko vyhrala Svetový pohár v roku 2003 a dosiahol finále o štyri roky neskôr, ale budúci mesiac turnaj je o vyháňanie duchov z roku 2011, kedy kalamity na ihrisku i mimo neho na Novom Zélande je videl nedosiahnu posledné štyri pre prvý čas v 12 years.Henry Slade dúfa raketový vzostup pokračuje do Anglicka svetového pohára komando čítajte viac

Anglicko nemuseli vyhral šiestich národov pod Lancaster, aj keď ich záznam v posledných štyroch rokoch nebola zlepšil akýmkoľvek z ďalších piatich uchádzačov, ale oni porazili Nový Zéland, vyhotovená v Južnej Afrike a založila víťazný beh proti bazénu súperia Austrálie.

"je to úplne iný set-up pre rok 2 011," povedal skrumáž -half Ben mláďatá, jediný zadné podieľa na tomto turnaji, ktorý je stále prvou voľbou v jeho pozícii. "Existuje len osem z nás ešte stále existuje a set-up teraz je svet na rozdiel od toho, čo to bolo vtedy.Nemyslím si, že tam budú nejaké problémy: ľudia sa zasadzujú o príležitosti, a to je šanca sme hrať v domácom majstrovstvách sveta

"Je to veľmi hráč-viedol teraz .. Stuart povzbudzuje ľudí, aby viedol a hovoriť. Jeho dvere sú vždy otvorené a všetky tréneri chcú preniknúť do vášho vedomia, pretože tie si ty, na ihrisku. Dajú vám rámec - to je to, ako budeme hrať, je to, ako sa nám to zaútočí - teraz vás ako hráči ísť a vlastné ju. Uistite sa, že si kúpite do neho. Ak chcete vyladiť niečo štípnout niečo, ale kultúra je to, že keď idete von ako jednotlivec ste na zlej tímovej set-up.Je to dosť odlišné a existuje reálne porozumenie medzi hráčmi a trénermi, ktoré vám umožnia povedať, keď si nemyslím, že niečo, čo bude fungovať - ​​po spustení to v oblasti vzdelávania, bude tréner hovoria, že vidia svoje miesto a my to vyladiť. My sme tie rozhovory, než majú. "

Youngs nebol zapojený do ,s warmup proti Francúzsku u Twickenham, ale je v súlade so začne pri návrate v Paríži cez víkend, kedy sa Anglicko očakáva, že pomenovať jadro tímu, ktorý sa začne úvodnom zápase majstrovstiev sveta proti Fidži budúci mesiac.Tento prístup, ako hovorí, je rovnaký bez ohľadu na tím vezme pole, porovnávajúcej licenciu hrať s kriketového družstva v Anglicku, ktorý práve získal Ashes.

"Postoj je, že keď vidíte niečo, choď za to, "povedal Youngs. "Dáte Ak dosť hráčov, ktorí vedú, to pomáha životnému prostrediu; máte pocit, nie len jej časť, ale že ste jej vlastníkom. Každý, kto si kúpi do neho. Stuart mal víziu a položil základy pred štyrmi rokmi; všetko je teraz betónová. Vieme, že nemôžeme začať Svetový pohár pomaly - otvorenie hra bude tvrdý oriešok proti Fidži a musíme sa na neho.Sme v náročnom bazéne [s Walesu a Austrálii], ale to funguje dobre, pretože budete musieť hrať dobre od začiatku a bude bitka kalenej prísť na javisko knockout. , Nebude vyhorenia "

Na otázku, či hráči vedia, čo sa očakávalo, že dodať v roku 2011, Youngs odpovedal:" Škótsko hra na Eden Park napadne. Bolo to naozaj povrchné a my sme mleli von. Stratili sme do Francúzska vo štvrťfinále a bolo to nič, ako je teraz. Prajem potom som vedel, čo robím dnes, pretože som mohol urobiť niečo iné. Hráči, ktorí boli na Novom Zélande môže vysvetliť, že s ostatnými a stres, ktoré musíme mať sa na to hneď. "

Youngs spolupracuje Jonny Wilkinson a Toby Flood v poslednom Svetovom pohári.Jeho partner tentoraz je nastavená tak, aby hráč, ktorý bol zapojený do vekovej skupiny rugby potom :. Geor ge Ford, bývalý kolega na Leicester, ktorý sa sťahoval do Bathu pred dvoma rokmi

"George a ja sa poznáme iné pre spravodlivé niekoľko rokov, keď začal svoju kariéru v Leicesteri, "povedal Youngs. "Vyvinuli sme tam porozumenie a vyšiel vo finále tohtoročných šiestich národov proti Francúzsku. Cítili sme, že výkon bol dlho očakávaným: pred týždňom proti Škótsku sme sedem riadok pruhov bez otáčania jedného do pokus. Otázkou teraz je, či budeme mať štyri z nich, potom päť, potom šesť.Nakoniec, chcete byť ako na Novom Zélande a brať sedem zo siedmich. "

Po svetovom pohári, bude Youngs vrátia so svojím bratom Tomom, aby Leicester, v ktorom bývalý Nový Zéland centrum Aaron Mauger je teraz vo náboj útoku. "Som naozaj nadšený myslenia mu prinesie," povedal Youngs. "Práve ste sa pozrieť na to, ako križiaci hral. Hral som po jeho boku v Leicesteri, a keď odišiel do dôchodku vo veku 28, jeho vedomosti bolo, že 38-ročný. bojoval sme masívne vlani v útoku a bude poskytovať perfektné zmeny a priniesť nové nápady. "


Žádné komentáře:

Okomentovat