pondělí 17. dubna 2017

Fantasy športová podniky protizákonné z pôsobiace v New Yorku

Daily fantasy športová obri DraftKings a FanDuel nemôžu podnikať v New Yorku teraz, sudca povedal v piatok prerušil jeden zo svojich najväčších základní zákazníkov aspoň dočasne ako štátny generálny prokurátor a miest čelia off nad tým, či ich obchodné robí s nepovolenými hazardnými hrami.

FanDuel, ktorý už bol suspendovaný hru z New Yorku z dôvodu súdneho boja a DraftKings povedal, že by okamžite odvolať proti rozhodnutiu. To tyče im prijímať hru od Newyorčanov, kým "konečného určenia".

Spor medzi národa dvoch najväčších denne fantasy športové weby a generálny prokurátor Eric Schneiderman odráža debatu na celoštátnej úrovni o tom, � �i hranie fantasy športová vsádza [Manhattan Najvyššieho súdu spravodlivosti Manuel Mendez nerobil konečné vyhlásenie k tejto otázke. Nevada zakazuje DraftKings a FanDuel ako nelicencované hazardnými hrami Viac

Ale "ochrana verejnosti prevažuje nad prípadnou stratou podnikania", zatiaľ čo v prípade hrá von, napísal a dodal, že "výplatu" Startovné'tak vysoké ako 10.600 $ na jednom alebo viacerých súťaží denne by mohol byť určite považovaný za riskování,něco hodnotného ' ", ktorý je súčasťou právnej definície hazardných hier v New Yorku.

Schneiderman povedal, že bol spokojný s rozsudkom, ktorý prichádza ako stavy po celej krajine potýkať s tým, či a ako regulovať rastúce odvetvie.Obaja DraftKings a FanDuel uviedli, že majú stovky tisíc zákazníkov v New Yorku, a Schneiderman kancelária odhadla tieto dve spoločnosti tvoria 90 až 95% denného fantázie športovým trhu.

Prípad iba priamo zmie ni sa o nich, a to nie je hneď jasné, ako sa rozhodnutie by mohlo mať vplyv na ďalšie firmy v odbore. Schneiderman kancelária odmietla vyjadriť k tejto otázke, ale tiež má predvolaný informácie od Yahoo, ktorá ponúka aj denné fantasy športy v New Yorku.Yahoo uviedol, že je presvedčený, že to urobí "zákonný výrobok".

DraftKings a FanDuel argumentujú ich súťaže sú vysoko konkurenčné šikovnosť hry, nie hazardných hier.

"Sme aj naďalej odhodlaná zabezpečiť všetky fantasy športy sú k New Yorku k dispozícii, a bude pracovať, aby náš produkt späť do športových fanúšikov po celom štáte prostredníctvom nášho odvolania a prácu s zákonodarcov, aby prijali rozumné predpisy pre fantáziu šport, "uviedol newyorský FanDuel vo svojom vyhlásení. "Dnešné predbežné rozhodnutie bolo zlé, a očakávame, že budeme nakoniec mať úspech."

A právnik DraftKings Boston založených David Boies, oznámila, že jej podnikanie bolo legálne a veril "status quo by mal byť zachovaný zatiaľ čo spor dopadne ".

generálny prokurátor povedal, že zatiaľ čo hry môžu zahŕňať nejakú zručnosť, ktorá neznamená, že je legálne, pretože v konečnom dôsledku, ako zákazníci cestovné závisí na akciách mimo ich kontroly, ako as zranenia profesionálnych športovcov, počasie, alebo dokonca fúkané hovory.

Väčšina štátov nemajú žiadne zákony, ktoré sa špecificky zaoberajú fantasy športy, ale majú zákony, hazardné hry, ktoré by mohli diktovať či už je to legálne.Vo Washingtone komisia hazardných hier výslovne k záveru, že fantasy športové stávkovanie je nelegálne. Massachusetts zákonodarcovia navrhli špecifické predpisy na ochranu spotrebiteľa, zatiaľ čo regulačné orgány v Nevade majú obmedzený denný fantasy športy na existujúce kasína.

V New Yorku, predseda legislatívnej komisie štátneho s právom ocou nad hazardom predpovedal tento týždeň, že štát nakoniec legalizovať a regulovať denné fantasy športy, bez ohľadu na to, ako dopadne súd boj. Štát už bolo legalizované niektoré formy hazardných hier, vrátane lotérií, stávok na konské dostihy, video automaty na pretekárskych okruhoch a množstvo pripravovaných kasín.


Žádné komentáře:

Okomentovat