pátek 14. dubna 2017

England World Cup recenzia je RFU oči len ako reflektor hitov Ian Ritchie

Preskúmanie interview 59 ľudí, vrátane väčšiny Stuart Lancaster družstvá a všetci opýtaných boli istí ich vstup bude dôverné. Ian Ritchie, RFU CEO, viedol päť muž panel a po schôdzi utorkových sa zameria na hľadanie náhrady za Lancaster, ktorý opustil svoj post minulý týždeň potom, čo uviedla, že len to najlepšie bude robiť pre najbohatšie únie vo svete .

RFU nie je plánuje usporiadať mediálnej konferencii po stretnutí, pretože nebudú uvoľňovať žiadne podrobnosti o preskúmanie.Pred štyrmi rokmi, Anglicko hráči boli hrôzou zistili, že pozorovanie urobili asi Martina Johnsona režimu bola strekne do médií a tohtoročnej čata dostala prísľub, že by žiadne repeat.England povedať, peniaze nehrajú rolu pri hľadaní nahradiť Stuart Lancaster Čítajte viac

Ritchie stretol Lancaster v londýnskom hoteli minulý pondelok popoludní diskutovať o zistenie, ktoré viedli panel k záveru, že je potrebné zmena hlavného trénera.Strávili niekoľko hodín dohromady a niečo viac ako rok po tom, čo Lancaster podpísal predĺženie zmluvy, aby ho vzal až po majstrovstvách sveta v Japonsku v roku 2019, bolo jasné, k nemu, že majú na to nepripadá do úvahy.

On a Ritchie hovoril po telefóne nasledujúce ráno a zasadnutia správnej rady bolo zvolané na ten večer potvrdiť jeho okamžitý odchod.

je zrejmé, že preskúmanie nedospel k záveru, že Lancaster štyri roky na starosti nemal zásluhy, ale Anglicko sa stala prvou hostiteľskou krajinou nepodarí kvalifikovať štvrťfinále spočítaných silne proti nemu, ako by nebolo dobré vôle by mal pokračovať.Jeho prebiehajúcich sta l účelné.

Pozornosť je teraz pevne na Ritchie, ktorý bol kritizovaný za vedenie preskúmanie a prevzatie misie nájsť ďalšie trénera. Bol nútený obhajovať svoje postavenie v tomto týždni, takže je jasné, že nemal v úmysle odchádzať z postu naplnil v decembri 2011 po vstupe od All England Tennis Club, kde zastával rovnocennú rolu.

k dispozícii je pocit na Twickenham, že je agenda nájsť cestu späť na Svetový pohár-vyhrávať trénera 2003, Sir Clive Woodward, dohliadať na priebeh profesionálnej hru. Keď bol menovaný Ritchie, bol tretí RFU generálny riaditeľ za menej ako dva roky.Jeho dvaja bezprostrednej predchodcovia, Francis Baron a John Steele, odišiel po oponovať akúkoľvek návratnosť Woodward.

Steele bol menovaný ako Baron nástupca po hláške v rozhovore, že by uvítal Woodward návrat k RFU, ale bol vyhodený potom, prevedením náhly o otáčky.

Ritchie poznámka tento týždeň, že Lan caster nebude ponúknutá alternatívna prácu v rámci Európskej únie, pretože to by bolo zlé pre nový tréner, aby jeho predchodca pracujúce v organizácii bol vyložený ako udržať dvere zatvorené pre Woodward, ktorý v posledných týždňoch bol kritický Ritchie.

"ja jednoducho neverím, že Ritchie, kto nepozná Ruck z šúľky, je ten pravý muž viesť toto menovanie, nieto mať nový človek správu do neho v nasledujúcich rokoch, ktoré nasledujú, "napísal Woodward v jeho novinovom stĺpika.

Ritchie nebude vykonávať hľadanie nového hlavného trénera sám a zavolá na predseda RFU, Bill Beaumont, bývalý anglický kapitán a Jason Leonard, prezident Únie, ktorý vyhral 119 čiapky pre Anglicko, oi.

Ritchie chce byť videný mať na starosti, ale politika, ktoré postihli anglickú hru na začiatku tohto desaťročia, kedy sa stal prenasledovaný svetového pohára-víťaznej strane sú zabrúsiť.Rovnako ako pri pohľad e na nový hlavný tréner, s Walesu Warren Gatland objaviť vylúčiť zo seba včera v sobotu na WalesOnline, výkonný riaditeľ bojuje o svoje vlastné prežitie.


Žádné komentáře:

Okomentovat