pondělí 17. dubna 2017

Glasgow Warriors zostať v európskom pohári lovu tým, že porazí Scarlets

Glasgow Warriors označil ich 100. zápas v Európskom pohári tým, že robí dvojaký nad ich Guinness Pro12 rivalmi Scarlets zostať v pátraní po štvrťfinálovej miesto v európskom Pohári majstrov.

V otrasných podmienkach na Park y Scarlets, Gregor Townsend tím oslávil svoje storočia so štyrmi bodmi a tiež to back-to-back víťazstvo v polovici etapy bazéne prvýkrát za 15 sezón, keď zvíťazil 9-6.

< p> Ale oni boli nútení siahnuť hlboko v druhej polovici, kedy boli znížené na 13 mužov po dobu siedmich minút po bývalom Scarlets hráčov Sean Lamont a zadného radu muž Chris Fusaro boli obaja poslal do hriech bin francúzsky úradník Pascal Gaüzère v priestore t roch minút.

Lamont dostal svoje rozkazy pre odohranie lopty na zem po riešenie a potom ho Fusaro nasledoval do koša za neskoré poplatok na Aleda Thomas potom, čo kopol do toho.

víťazstvo znamená panujúcej Pro12 majstri sú späť v pátraní po štvrťfinálovom mieste po tom, čo stratil svoju otváracej zápas doma proti Northamptone.

teraz sedí na treťom mieste v Pool tri, jeden bod za Saints s hrou v ruke, a tri za Racing 92, ktorí majú stále hrať doma aj vonku.

prívalové dažde znamenalo nikdy nedošlo pravdepodobnosť opakovania try-fest u Scotstoun na predchádzajúci víkend a prvá polovica premenila v bitke kopy.

Finn Russell trafiť s dvoma z troch zo svojich trestných pokusov, zatiaľ čo Thomas bol široký s jeho jeden výstrel.

V Scarlets stratil Thomasa za hriech koša po 28 minút pre cynicky zrazil loptu z rúk svojho náprotivku Russell v riešení, ale domáci strana pripustila len t ri body, zatiaľ čo on bol mimo ihriska.

na ihrisku to ešte jemne vyvážené na prelome s návštevníkmi 6-0 dobrým a Russell zvýšiť vedenie domácich na deväť bodov s jeho tretím úspechom päť minút po reštarte.

Potom prišli na rad žltých kariet a Thomas dostal Scarlets od pravdy s trestom krátko potom, čo Lamont odišiel a potom sa pridá druhá okamihov pred Fusaro vrátil.

To opustil domácej strane sa 13 minút, aby sa pokúsili nájsť spôsob, ako vyhrať hru a pridať do svojho jedného bodu z troch hier.

Thomas mal 45 metrov kop na bránku šesť minút od konca, ale odstrčil kop široký.


Žádné komentáře:

Okomentovat