úterý 11. dubna 2017

The Ashes 2015: Anglicko skoba sériu, ale Austrália vyhrať piaty test

Piata a posledný test skončil krátko pred 03:30 s Anglicka porážkou a Ashes úspechu. Moeen Ali, jeden z odpaľovanie radostiach leta hral iný portrét, tentoraz posledná snaha, aby predĺžiť koniec po Betclic-Bonus zadarmo daždi na poludnie narušil hru takmer tri hodiny. Starý veterán by sa uspokojil s červeným atramentom v knihe zapisovateľa, a priemerná pre sériu nad 40, čo by nemalo byť príliš šetrný k partnerskému pre ktorého obávaným pracovný-over austrálskymi tempa hráčom bolo predpovedal , Namiesto toho hodil raketu do posledného, ​​hranami Peter Nevill a skutok bolo hotovo.To dalo štvrtú bránku pre Peter Siddle, neúnavný zaslúži prítomnosť v austrálskom útoku potom, čo strávil štyri zápasy frustrovaní na vedľajšiu koľaj.

Takže Austrálie vyhral finále jednej z najviac bizarne kolísavé zo všetkých skúšobných sérií , nevadí popolom, na smeny a 46 jázd a dal Michael Clarke víťazný odklon od medzinárodného kriketu.To bolo uznané veľkorysým davu, v neposlednom rade na Kanárskych a zelenej radu austrálskych priaznivcov na konci Vauxhall, koho odchádzajúci kapitán šiel vidieť po zápase.

Bol to obrovský odpoveď Austráliou na ortéza z ponižujúcich porážok v Edgbaston a Trent most, ktorý získal Ashes pre Alastair Cook a ešte jednu lekciu za svoju mladú stranu, v neposlednom rade rozdiel medzi bytím pozitívne v úmysle a je nezodpovedné.Nesporne kuchársky tím je nedokončená, ale má predpoklady stať sa jemné strane, ktorá bude zrieť vo výhľade a hrať bez straty radosti sa jej podarilo priviesť do svojej hry tento rok v lete.

Pol hodiny po konečná bránka padla na ceremoniály začalo, všetci ktorý predchádza jeden z najviac nesúrodých šampanské a ohňostroje spŕch v športe ako Austrálčania opustil tím Anglicka ich osláv. Po prvé, keď bol muž ocenenie zápas, ktorý šiel do Steve Smith Clarke nástupca vo funkcii kapitána, pre jeho storočia.Podľa názoru trénera Anglicka, Trevor Bayliss, austrálsky muž seriálu bol Chris Rogers, ktorý robil 480 behov v priemere o 60 rokov vo svojom poslednom sérii pri otváraní odpaľovanie v dôsledne ťažkých podmienok.

Darren Lehmann vyhlásený Anglicku vyznamenanie by mal ísť do Joe Root, ktorý strelil 460 beží na 57,5 ​​a stal sa No1 zaradil pálkar na svete. Osobné voľba by boli Stuart široká, ktorej 21 gólov v 20 kus ukázal triedu vyššie ako ktokoľvek iný na displeji, ale to nie je slovíčkaření.Root rozrástla nesmierne ako hráč, pretože prišiel o miesto v Syd ney pred nie sú ešte dva roky

Tento fakt bol zvláštny série s ani náznak blízkeho zápas :. England o 169 behov v Cardiffe ; Australia od 405 u Pána; Anglicko osem gólov a na smeny a 78 na Edgbaston a Trent most príslušne; a teraz austrálsky finále vykupujúcu víťazstvo. Rovnako ako v roku 2009, kedy Anglicko vyhrala druhý zo štyroch po sebe idúce domáce Ashes série, štatistika popiera výsledok. Tentoraz Austrália strelil 2,565 behov proti 2,365 Anglickom a vziať 81 bránok proti 80 Anglickom. Čo dokazuje, ako si štatistiky nie vždy rozprávať celý príbeh.Keď by na tom záležalo, Anglicko unikal a chytený skvele a boli viac môcť hrať na pohybujúce sa lopta.


K dispozícii musí byť tiež kritika spôsobu, akým bol vybraný austrálska strana, a to nielen pokiaľ ide o družstvá ale kone� �né X je, najmä v kľúčovom štvrtom teste.Austrálsky režisér vysoký výkon, Pat Howard, sa pokúsila vykonať tučný obranu toho, čo bolo naozaj neobhájiteľné.

Clarke nevyberá tím, ale robí poriadok odpaľovanie a potom, čo nechal to byť známy, že sa pohyboval po objednávku na päť, selektory cítil povinnosť vybrať inú batsman a vynechajú vševedcom.

tiež čakali príliš dlho, aby rozpoznať ovládací prvok, ktorý Siddle priviedol k útoku, niečo, čo bolo len moc rád, preukázať v záverečnom teste.To všetko boli poskytnuté relevantné, ak boli prepustení po 60, ale to bolo ešte chudobný myslenia.

Anglicko majú teraz uvažovať o ďalšej fáze svojho vývoja, ktorý príde v čase kratšom ako dva mesiace pred Pakistane Spojené arabské emiráty, úplne odlišnú sadu problémov, medzi ktorými sa môžu tiež nájsť horšie ovládateľná.Sú stále hľadá otváracej partnera pre Cook, a spôsob, aký m Adam Lyth bol náchylný k vrúbkovanou off (ako to nazývajú) robí to o niečo viac pochopiteľné, prečo, zrejme s týmto podozrením z vlastných pozorovaní, tam bol taký imperatív pokúsiť sa rehabilitovať Jonathan Trott

Ako England vyrovnať s pakistanskou spin a zvrátiť švih bude jedným hlavolam :. Ako sa im podarí hrať s loptou celkom iný

Minule tam. unikal skvele a bol sklamali priemerný odpaľovanie.Tentoraz, zatiaľ čo bude stále existovať široká a Jimmy Anderson, to nebude mať žiadny Graeme Swann alebo Monty Panesar.

Moeen mal slušnú sériu s jeho offspin a vzal niektoré dôležité top-order gólov, ale bola daná lekcie v odbore Nathan Lyon. Yorkshire je Adil Rashid, ktorí by mohli byť čakal, že príde, má otázniky zručností a temperament visí nad ním.

Je celkom dobre možné, že Surrey Allrounder Zafar Ansari, top-order batsman a ľavým ramenom kužeľ, má svoju úlohu.

Betclic-Viac informácií

Žádné komentáře:

Okomentovat