pondělí 17. dubna 2017

Khawaja Big Bash ton pomáhá Thunder vzrušující vyhrát jeden přejet Stars

Australian test pálkař Usman Khawaja učinil prudký návrat do kriket ve vyšší lize Bash, pomáhá Sydney Thunder jeden běh vyhrát s ohromující století. V MCG, kde doufá, že pokračovat v Bet365-Další informace Sázkové bonusy Bet365 testovací povinnosti příštího týdne, Khawaja odpálen přímo přes směny na výrobu 109 off 70 míčů proti Melbourne Stars. Khawaja je zaklepání poháněl Thunder 178-6, jen tolik, aby odrazit hvězdy. Nathan Lyon decimuje Hurricanes v Sydney Sixers' Big Bash win Čtěte více

Poté, co v polovině směny zakolísání, pozdní přehlídka Kevin Pietersen (76) a James Faulkner (45 ne ven) opustili hvězdy potřebují 10 off v posledních šesti koule vyhrát.Konečný přes postavila dva nejlepší všestranní dvou generací; Jacques Kallis s míčem a Faulkner s pálkou. 40-letý převažovaly když Faulkner nedokázal trefit hranici z poslední doby.

Poslední koule drama netrvalo od mocných směn Khawaja je. 29-letý dělal pět týdnů ležel-off se zraněním kolenní šlachy zdát nepodstatné, produkovat další století jít s jeho 174 a 121 v testech proti Novému Zélandu. Na základě těchto důkazů, Khawaja se zdá jisté, že se vrátit proti West Indies na Boxing Day testu, což dokazuje i jeho formu a kondici.

Khawaja šikanováni na nadhazovače hvězdičky, stávkující pevně na zadní a přední nohy s 12 hranicemi a tři šestky.Thunder kapitán Mike Hussey, který dělal 16 podél Khawaja, řekl 29-letý zobrazena výjimečný nádech. „Nemá minul porazit, když si to načasované krásně od samého počátku," řekl.

Další nejlepší přispěvatel hrom byl Andre Russell (22).


Bývalý testovací pálkař Shane Watson (1) byl zamítnut lbw Glenn Maxwell, to nejlepší z nadhazovačů hvězdami (2-28). Hvězdy Zdálo se, že hrát baseball, když začali pronásledovat, najít lana s řadou vodorovné netopýrů tahy.

Marcus Stoinis (27) a Angličan Luke Wright (18) srazil cestu k otevření stojanu 48, než Andrew Russell zachyceny oba v po sobě jdoucích kuliček.V přední části pouhých 18.809 diváků, Pietersen snažil statečně, ale nepodařilo v záchranné misi.

Bet 365-Bonus ihned po registraci

Žádné komentáře:

Okomentovat